joepvandeudekom

https://www.joepvandeudekom.nl/wp-content/themes/scrollable_wp

Home

Welkom op mijn site

Leuk dat je even langskomt; ik ben er zelf niet, maar kom gerust binnen en kijk op je gemak rond. Vanaf 17 september is serie 3 te zien van 'Wie Denk Je Wel Dat Je bent?'. NPO1 na Boer zoekt Vrouw. Mooi plekje. Daarnaast ben ik vanaf eind oktober, ook op NPO1, als Factchecker te zien bij het nieuwe KRO-NCRV programma 'Factcheckers' samen met Marijn Frank en Tim Senders. In april 2022 kwam deel 6 uit van mijn voetbalboeken serie: 'De Zwervende Spits' en die mocht ik bij Lubach even pitchen. En waarschijnlijk zal ik tot ver na mijn dood te zien zijn op Discovery Channel 'How Do They Do It'. Even een kort maar heel leuk avontuur gehad met Verborgen Verleden. Kortom, ik ben nog wel even van de straat.

Groeten,

Joep

Events

Voor informatie over de events

en tv-werkzaamheden

 

www.robenjoep.nl

Portfolio

Over

Biografie Jozef Adrianus van Deudekom

Joep is geboren op 28-3-1960 te Amsterdam en groeide op in Schalkwijk (Haarlem) met 2 broers en 2 zussen en vanaf zijn 6e zonder vader, maar met een fantastische moeder. Joep was een beetje een huilebalk, maar die emotionele gevoeligheid heeft hij later weten te gebruiken bij het componeren van gevoelige melodietjes. Basketbal was jarenlang zijn belangrijkste religie. Shooting forward met net te weinig talent en lengte (1,86m) voor de top.

Op elf-jarige leeftijd leerde Joep zichzelf gitaarspelen en hij ziet dat nog steeds als de bepalende factor voor zijn uiteindelijke loopbaan, die met veel omwegen en schijnbewegingen zijn huidige maar nog steeds grillige vorm heeft.

Joep kwam via een carriere als gymleraar en docent privaatrecht terecht in het theater met NUHR en de Ploeg. De vriendschap met Peter Heerschop, die bij hem in de klas op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zat, en Viggo Waas, twee jaar daaronder, legde het fundament voor zijn verdere carriere. In november 2017 vierde NUHR haar (zijn?) 30-jarig jubileum. NUHR won tot twee keer toe de Poelifinario voor beste theaterprogramma. De laatste jaren werkt hij vooral samen met Rob Urgert aan diverse tv-programma's zoals de Kwis, Het Instituut, Wie denk je wel dat je bent? en ontwikkelden zij diverse tv-formats, boeken en events. Daarnaast schreef Joep een aantal jeugdboeken, een reisverhalenboek en boeken met verzamelde columns en was hij 5 jaar lang presentator van Discovery's 'How do they do it?' dat tot in de eeuwigheid herhaald zal worden. Een kortstondige deelname aan 'Wie is de Mol' in 2012 mag niet onvermeld blijven

Joep is gelukkig getrouwd en heeft twee fantastische zoons.

Contact

Voor vragen en boekingen kun je contact opnemen met Joep. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen voor antwoord!

    Volg Joep op internet: