joepvandeudekom

https://www.joepvandeudekom.nl/wp-content/themes/scrollable_wp

Home

Welkom op mijn site

Leuk dat je even langskomt; ik ben er zelf niet, maar kom gerust binnen en kijk op je gemak rond. Na het stoppen met NUHR en de Kwis in 2018 ben ik me meer op tv gaan richten. TV-format ontwikkeling met programma's als 'Magdat?' (NPO1), 'Uur van de Waarheid' (NPO1) en 'Schat, je kent me toch?'(RTL4). Maar de meeste energie ging toch zitten in 'Wie denk je wel dat je bent?' (NPO1) dat vanaf 5 januari 2020 te zien was. Rob en ik zijn nu bezig met de tweede serie die vanaf feb 2022 weer op de buis is. Vorige zomer Quiz Met Ballen mogen maken met Rob en met Frank Evenblij en Kees Jansma; heerlijk project. Hopen op serie 2. 'Het Instituut' is als format inmiddels verkocht aan Denemarken en Canada en is als '100 Humans' wereldwijd te zien op Netflix! Hoe stoer is dat? Goeie plannen in de pijplijn en door de Corona hadden we onze pijlen gericht op de online events, waarmee het gewoon was. En nu weer lekker live! Kortom, ik ben nog wel even van de straat.

Groeten,

Joep

Events

Voor informatie over de events

en tv-werkzaamheden

 

www.robenjoep.nl

Portfolio

Over

Biografie Jozef Adrianus van Deudekom

Joep is geboren op 28-3-1960 te Amsterdam en groeide op in Schalkwijk (Haarlem) met 2 broers en 2 zussen en vanaf zijn 6e zonder vader, maar met een fantastische moeder. Joep was een beetje een huilebalk, maar die emotionele gevoeligheid heeft hij later weten te gebruiken bij het componeren van gevoelige melodietjes. Basketbal was jarenlang zijn belangrijkste religie. Shooting forward met net te weinig talent en lengte (1,86m) voor de top.

Op elf-jarige leeftijd leerde Joep zichzelf gitaarspelen en hij ziet dat nog steeds als de bepalende factor voor zijn uiteindelijke loopbaan, die met veel omwegen en schijnbewegingen zijn huidige maar nog steeds grillige vorm heeft.

Joep kwam via een carriere als gymleraar en docent privaatrecht terecht in het theater met NUHR en de Ploeg. De vriendschap met Peter Heerschop, die bij hem in de klas op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zat, en Viggo Waas, twee jaar daaronder, legde het fundament voor zijn verdere carriere. In november 2017 vierde NUHR haar (zijn?) 30-jarig jubileum. NUHR won tot twee keer toe de Poelifinario voor beste theaterprogramma. De laatste jaren werkt hij vooral samen met Rob Urgert aan diverse tv-programma's zoals de Kwis, Het Instituut, Wie denk je wel dat je bent? en ontwikkelden zij diverse tv-formats, boeken en events. Daarnaast schreef Joep een aantal jeugdboeken, een reisverhalenboek en boeken met verzamelde columns en was hij 5 jaar lang presentator van Discovery's 'How do they do it?' dat tot in de eeuwigheid herhaald zal worden. Een kortstondige deelname aan 'Wie is de Mol' in 2012 mag niet onvermeld blijven

Joep is gelukkig getrouwd en heeft twee fantastische zoons.





Contact

Voor vragen en boekingen kun je contact opnemen met Joep. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen voor antwoord!

    Volg Joep op internet: